Egészséges életmód

E-liquid webáruház

Mára rengetegen felismerték az elektromos cigaretták előnyeit, így egyre többen döntenek mellette. Nagyszerű lehetőség a dohányzásról való leszokáshoz az e-cigi.

Gyors és nagy odafigyeléssel készülnek e-liquidjeink, hogy ön mindig a legjobb minőséget kapja. Folyamatosan nyomon követheti rendelését, amiről e-mailben kap tájékoztatást. Célunk hogy vásárlását követően mihamarabb kézhez kapja rendelését.

Bővebben...

Tudta, hogy a papaya termése is segít a fogyásban?

A Karib-szigeteken őshonos a papaya fa, mely egy fantasztikus növény. Szinte minden része felhasználható és egészségünk megőrzését segítő összetevőket tartalmaz. A fa kérge és gyökere, a növény levele, virágja, gyümölcse, magvai, tejszerű nedve mind-mind értékesek gyógyító hatásuk miatt.

Bővebben...

VitaminWellness.hu

A méhpempőt fiatal dolgozó méhek állítják elő részben a méhkirálynőnek, rövidebb időre a lárvák táplálása érdekében. A méhkirálynő kizárólag méhpempővel táplálkozik, ez teszi lehetővé a viszonylagos hosszú életkorát, a növekedését és ez teszi lehetővé, hogy élete során kétmillió petét rakhasson le.  A speciálisan előállított termékhez hozzá lehet jutni a VitaminWellnes.hu oldalon.

Bővebben...

Ferulant kapszula - Biomax.hu

A sikertelen próbálkozások oka a teherbeesésre lehet a férfi is, ha kevés spermiummal rendelkezik, vagy kevésbé mozgékonyak,erre van hatással a Ferulant kapszula. A kapszula szedése mellett ajánlott elhagyni a dohányzást, felhagyni a drogokkal, alkohollal, kávéval és célszerű mozgást beiktatni a mindennapokba. Napi háromszor egy kapszula szedése ajánlott három hónapig.

Bővebben...

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider