Egyéb

Friss és gyors virágküldés szeretteinek!

Amennyiben Ön is az online virágküldést választja, hogy meglepje anyukáját vagy kedvesét, lánytestvérét, barátnőjét egy álomszép friss virágcsokorral – akkor érdemes ezt alaposan átgondolnia, hiszen ma már számtalan virágküldéssel foglalkozó cég van, és nem mindegy, kinél rendeli meg a kedves ajándékot. Hiszen nem mindegyik virágküldés lesz olyan eredményes és korrekt, mint a csokrom.hu weboldal munkatársainak szolgáltatása.

Bővebben...

Duguláselhárítás, kiszállással, már 5000 Ft-tól!

Duguláselhárításra van szüksége? Egy profi szakembert keres, aki gyorsan, SOS elvégzi a duguláselhárítást? A legjobb helyen jár, hiszen közel 30 éve foglalkozunk víz-gáz-fűtés szereléssel, ami mellett kiegészítő szolgáltatásként indítottuk el a duguláselhárítást, ám a mai nap, már az egyik fő tevékenységünket a duguláselhárítás teszi ki.

Bővebben...

Fényújságok 3 féle magasságban 23 féle méretben!

Cégét, üzletét, szórakozóhelyét szeretné feldobni egy kis fényreklámmal? Válassza Ön is a fényújságokat, hiszen a költséghatékony üzemeltetés mellett, kiváló figyelemfelkeltő lehet. A fényújságok 3 féle magasságban kaphatóak 16cm, 25cm és 48cm és több mint 20 féle hosszúságban elérhetőek!

Bővebben...

Automata öntözőrendszer a kerti gondok ellen!

Biztosan látott már olyan kertet, ami nyáron is, a legnagyobb kánikula ellenére üde, és zöld volt. Ha Ön nem érti, hogy miért van ez, akkor én lefogadom, hogy azért mert van a kertben automata öntözőrendszer. Ezt a kerttulajdonost biztosan nem látja öntözni? Nincs is rá szüksége, hogy ezt a fárasztó kerti munkát elvégezze, mert helyette dolgozik az automata öntözőrendszer.

Bővebben...

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider