Egyéb

Duguláselhárítás, kiszállással, már 5000 Ft-tól!

Duguláselhárításra van szüksége? Egy profi szakembert keres, aki gyorsan, SOS elvégzi a duguláselhárítást? A legjobb helyen jár, hiszen közel 30 éve foglalkozunk víz-gáz-fűtés szereléssel, ami mellett kiegészítő szolgáltatásként indítottuk el a duguláselhárítást, ám a mai nap, már az egyik fő tevékenységünket a duguláselhárítás teszi ki.

Sajnos rengeteg problémát okozhat a 60-as évek előtt épített családi és panelházak lefolyórendszere, hiszen ekkor még vascsöveket használtak, amik az idők alatt elrozsdásodtak, esetleg különböző növények gyökerei telepedtek meg a lefolyórendszerben, ezáltal dugulást okozva. Ilyen esetben fontos tudni, hogy nem elég a gyökereket eltávolítani, hiszen gyorsan utat talál magának és azonnal visszanő a csővezetékbe. Ebben az esetben a legjobb megoldást az jelenti, ha a lefolyórendszert felújítjuk, ami annyit tesz, hogy a csöveket kicseréljük, így biztosítva, hogy a gyökérzet ne nőhessen vissza!

Duguláselhárítás, kiszállással, már 5000 Ft-tól!

Ám számtalan más oka is lehet egy dugulásnak, pl a lefolyóban felhalmozódott kosz, haj, és egyéb oda nem illő anyagok, amik megtelepednek, majd eldugítják a lefolyókat. Ebben ez esetben szintén hívjon profi szakembert, aki rendelkezik megfelelő szerszámokkal és gyorsan kedvező áron elvégzi a duguláselhárítást!

Egy szónak is száz a vége, ha duguláselhárításról van szó, akkor az nem vicc, valószínűleg otthon, saját eszközökkel nem fogja tudni megoldani, így forduljon szakemberhez!

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider