Pr cikkek

Hajdúszoboszlói szállások, a változatos és sokoldalú pihenésért!

Ki ne ismerné a csodás, világszerte közismert csodatévő gyógyvizeiről elhíresült Hajdúszoboszlót? Vagyunk tehát biztosan jó néhányan, akik bizony akár évről évre szívesen ellátogatunk ide – már csak azért is, mert a myszallas.com oldal olyan remek és színvonalasabbnál színvonalasabb pihenőhelyekkel örvendeztet meg minden egyes alkalommal minket a hajdúszoboszlói szállások egyre tágasabb és sokoldalúbb köreiből.

 

Válogathatunk itt bátran a jobbnál jobb szálláshelyek között: legyen az egy kellemes, csöndes kis mellékutcában lévő vendégház vagy panzió, vagy Hajdúszoboszló zöldövezetében, kertvárosában található apartman, de akár a belvárosban, közvetlen a csodálatos hatású gyógyfürdők és élményfürdők szomszédságában, hiszen szebbnél szebb hajdúszoboszlói szállások között válogathat kedvére párjával vagy a család számára is a szállások gyűjteményéből. Korunk modern igényeihez van hangolva teljes mértékben például a Hotel Atlantis, vagy pedig ha fedett élményszerű csobbanásra, pezsgésre vágyunk, akkor pedig az Aqua Palace fedett élménymedencéi nyújtanak majd számunkra felhőtlen, örömteli kikapcsolódást. De dönthetünk egy-egy különösen kedvező akciós csomag mellett is, ha Hajdúszoboszlóra és a gyógyvizek paradicsomába vágyunk.

A jobbnál jobb hajdúszoboszlói szállások között például időről időre mindig meghirdetnek valamilyen jó kis kedvezményes csomagot, most pl. a Platán Hotel hosszú hétvégés csomagja mindössze csak huszonötezer forint, vagy itt van a másik, szintén nagyon keresett és közkedvelt szálláshely, a Corvus Hotel, mely kifejezetten táli csomagajánlatokkal kedveskedik, méghozzá kevesebb, mint tizenötezer forintért. Természetesen minden idényben és szezonban kifoghatjuk a számunkra legkedvezőbb és legjobb megoldásokat, akciókat – ehhez pedig elég, ha időről időre ellátogatunk a weboldalára, ahol nemcsak az akciós lehetőségeket, hanem az összes fellelhető hajdúszoboszlói szállásokat egy csokorba legyűjtve, informatív, jól kereshető rendszerben megtalálhatjuk.

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider