Pr cikkek

Nyugodt és zavartalan pihenés a gazdag Bogács Villában!

Bogács községe egy kellemes, valóban nyugodt és csendes gyöngyszeme Borsod-Abaúj-Zemplén megyénknek, Miskolctól délnyugtra fekszik, mintegy 60 km-re. Nevét az ószlávból kapta, melynek jelentése: „gazdag”. Bogács – ahogyan a község nevét viselő pihenőhely, a Bogács Tornyos Villa is (www.bogacs-tornyosvilla.hu) - pedig valóban gazdag, mind a látnivalókat, mind pedig az élményeket és az egészséges feltöltődést tekintve.

 

Friss, tiszta levegője egy természetvédelmi terület felől érkezik el hozzánk, míg Bogács híres gyógyvize pedig porckorong- és egyéb más betegséget is kitűnően regenerál. Finom és minőségi, híres borait az Egri borvidéknek köszönhetjük, melyek tufa kőbe vágott, hűs borospincékben érlelődnek. Amennyiben csendesebb pihenésre vágyik a kis – vagy a nagycsalád, akkor a Bogács Tornyos Villa tökéletes kényelmet fog majd nyújtani, akár egy hosszabb nyaralásra is, hiszen minden megvan itt, ami csak kell: A Bogács szállás és vendégház mindössze pár percnyi sétára található a gyógyfürdőtől, és szintúgy a Tornyos Villa közelében helyezkedik el a hangulatos pincesor is.

A vendégház csupa kényelmet nyújt az itt megszálló pihenésre, feltöltődésre vágyóknak: valamennyi szobához saját fürdőszoba tartozik, ahogyan hűtőszekrény, és tv is. Azon vendégeinknek, akik a saját hazai koszt mellett voksolnának, konyháinkban mindent megtalálnak a legkülönfélébb edények, tálaló berendezések, vízforraló, kávéfőző, légkeveréses sütőedények, bográcsok valamint nyársak is a rendelkezésükre állnak a hangulatos ebédek és vacsorák elkészítéséhez és elköltéséhez. 

A Bogács Szállás vendéglátói különösen nagy hangsúlyt fektetnek a nyugodt alvásra, éppen ezért légrugós matracokkal, atka-és pormentes paplanokkal és párnákkal valamint pamut lepedőkkel segítik elő a zavartalan, nyugodt pihenést. A Bogács Tornyos Villa saját parkolóval is rendelkezik, így az autóval érkező vendégek, pihenni vágyók is megfelelő biztonságban tudhatják járműveiket, s felfedezhetik a közeli csodás kirándulóhelyeket is, pl. Miskolctapolca híres barlangfürdőjét, Mezőkövesd szépséges látnivalóit, vagy a közeli napsütötte domboldalakat. A weboldalon még részletesebb kedvcsinálót olvashat a Bogács szállás, vagyis a Bogács Villa kényelméről és a környék látnivalóiról, szemléltetve a gyönyörű fotókkal, amelyek még inkább meghozzák a család kedvét egy hazai, meghitt bogácsi nyaraláshoz.

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider