Szolgáltatások

Egyedi kertépítés minőségi garanciával!

Természetesen bármilyen kertépítési igényeket szívesen kielégítek, ami nem ütközik a szakmai vagy minőségi követelményekbe. Azonban ha tehetem mindig egyedi, a helyszínre és a megrendelőimre jellemző sajátságokkal bíró kerteket építek. Olyanokat, amelyek végén nem csak a minőség és a színvonal láthatóan magas, hanem a megrendelő is a sajátjának érzi és tökéletesen elégedett! Nem minden megrendelő mondja ki a kertépítés után azt, hogy a sajátjának érzi, ugyanakkor ennek megvannak a jól leolvasható jelei. E mondat, vagy jelek észrevételéig igazítom a kertet kedvére. Amikor viszont ez megvan, akkor bizony jól tudom, hogy mindenki más is megvan, akinek ajánlani fogja a munkám.

Az ennyire elégedett ügyfél ugyanis úgy képes beszélni a munkámról, ahogyan csak az képes, aki a sajátjának érzi azt! Úgy képes beszélni a kertépítésről, hogy azonnal meggyőzi a hallgatót is és nekem az után már szinte semmit sem kell tennem az ügyben, hogy én vigyem el a munkát. Azon kívül, hogy azt tegyem, amit szeretek! Megépíteni ismét egy nagyszerű kertet a lehető legkorrektebb módon! És így megyek ajánlásról ajánlásra.

egyedi kertépítés

Szeretek kertet építeni, és amikor először volt benne részem is azonnal tudtam, hogy ezt akarom csinálni. Azért szereztem a kertépítésben nagy szakmai ismereteket és gyakorlatot, hogy tényleg a jó minőséget tudjak szolgáltatni. Nagyon sokat foglalkoztam az automata öntözőrendszerek ismeretével és szerelésével is a gyakorlatban, amit közel húsz éve, hogy végzek a kertépítés részeként, vagy önálló megrendelésekre. Sőt, egy ideig csak ezzel foglalkoztam, mert egy időben hatalmas érdeklődés mutatkozott erre és annyi automata öntözőrendszer szerelés volt egy nagy múltú cégnél, hogy néhány évig teljesen el is vesztem benne.

Egyébként nem bántam meg, mert számos olyan helyzetbe kerültem az óta, amit nem tudtam volna e gyakorlat híján megoldani. Ma már kertépítés automata öntözőrendszer nélkül nem is épül! Sőt, azok, akik igazán korrektek nem is építenek kertet csak akkor, ha ez a berendezés is be van építve. Ennek oka távolról sem a realizálható profit, hanem hazánk szélsőséges időjárásának ellenére is vállalt korrekt garancia!

 

Forrás: Egyedi kertépítés - www.ontozorendszer-kertepites.hu

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider