Szolgáltatások

Kedvezmény és garancia budapesti robogószervizben!

A budapesti robogószerviz téli tárolást is vállal, amikor is fűtött helyiségben, 24 órás portaszolgálat mellett őrzik járműveinket. Nemcsak őrzik, hanem szakszerűen karban is tartják azokat: a robogószerviz az összes motort, robogót, qaudokat, ATV-ket – vagyis valamennyi kétkerekű motoros járműre szakértő segítséget, átvizsgálást, napi szintű ápolást, lánc karban tartást, rendszeres letisztítást és akkumulátor karbantartást ad, és szakértő segítséggel vár a 17. kerületi robogószerviz minden motor barátot.

MkBikes motor és robogó szerviz Budapesten

A téli tárolás és a magas fokú védelem, és az őrzés, szakszerviz általános opciók mellé, olyan extra szolgáltatások is megtalálhatóan palettájukon, melyekkel kedveskednek a motorosok számára, mint a karburátor injektor szinkron, vagy az elektromos diagnosztika.

A GPS napjaink alapvető tájékozódási eszköze, s ahogyan az autókra, vagy a mobil digitális készülékeinkbe – ugyanúgy természetesen motorkerékpárokba is beépíthető. A budapesti robogószerviz ráadásul most azon kedves ügyfeleinek, akik télire is rájuk bízták szeretett járgányukat megőrzésre, s a téli tárolás alatt kérték az általános átvizsgálást, azoknak a robogószerviz a munkadíjból most 15 százalék kedvezménnyel kedveskedik a tavaszi szezonra való biztonságos felkészülésre.

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider