Szolgáltatások

Nagy Endre - Költöztetés (valódi) szakemberekkel

Megválogatom azt hogy kivel is költöztetek. Na persze nem azért, mert válogatós vagyok, vagy senki sem jó nekem. Egyszerűen fontos számomra, hogy a költöztető kollégák is hozzáértően, kellő rutinnal végezzék a munkájukat, azaz költöztessenek. Természetesen nem itt merül ki az elégedettségem egy kolléga iránt. Vannak további szempontok is:

legyen ápolt, jó megjelenésű

  • időben jelenjen meg a munkahelyen
  • tudjon viselkedni, köszönni, nem csúnyán beszélni stb
  • lehetőleg csak azt fogja meg, amit muszáj (ne lopjon)
  • legyen értelmes, figyeljen a munkájára (ilyet nehéz találni)
  • legyen jogosítványa (ez nemzetközi költöztetésnél fontos szempont)
  • legyen jó fizikumú (nem kigyúrt szteroidos emberekre gondolok)
  • ne legyen link

Költöztetés igazi szakemberekkel!

Tehát én sem vagyok könnyű helyzetben. Láttam már "izmos" embert megrogyni, és láttam már vékony, gyerekarcú legényt, aki "púpon" vitte fel a kétajtós szekrényt az emeletre. Igyekszem kiszűrni a nem idevaló embereket. Sokan küldenek önéletrajzot, de a legtöbbjük fel sem veszi a telefon. Mondjuk ezt nem értem, de mindegy.

Az olcsó munkaerőtől inkább megkímélem magam, és persze az ügyfeleimet is. Az erőn kívül nagyon fontos számomra a költöztetésben szerzett rutin, és a megjelenés is. Tehát tudja azt hogy hol/hogy is kell megfogni a bútort, és ápoltan, tisztán dolgozzon, meg persze viselkedjen is. Szerencsére jól el vagyok látva ilyen költöztető szakemberekkel. Olyanokkal is akikkel nyugodt szívvel vállalok zongoraszállítást is. Ezt ügyfeleim is értékelik. Ezeket az értékeléseket elolvashatja a facebook oldalamon is. Ön is írhat véleményt rólunk, cserébe kedvezményt kap a költöztetés árából. A részleteket a honlapomon találja, vagy érdeklődhet telefonon is.

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider