Szolgáltatások

Szórólapok nyomtatása, magas minőségben

Miért olyan fontos ez, hogy a szórólap nyomtatása is minőségi legyen? Gondoljunk csak bele: ha bemegyünk egy nagy irodaházba, vagy szolgáltató központba, belépünk az ajtón, mi vagy ki lesz majd az első benyomásunk? Nyilvánvalóan a recepciós munkatárs.

Mosolyogva, kedvesen fogad minket? Megfelelően tájékozott a vállalat termékeiről és szolgáltatásairól? Helyes és pontos útbaigazítást kaptunk? Nyilván ezek alapján lesz meg a cégről az első benyomásunk, noha ő csak egy alkalmazott. Egy szórólap ugyanígy nagyon lényeges első benyomás lehet! Képzeljünk csak el egy nagy rendezvényt, kiállítást. Számtalan szórólapot nyomnak a kezünkbe, s ezek a cégek itt legtöbbször egymással versengenek a mi kegyeinkért.

nyomda

Mit nézünk meg azonnal egy szórólapon, amely ráadásul pont releváns is a számunkra? Azon túl, hogy kellemes hatást gyakorol ránk az érdekes grafika, a szép külalak és úgy érezzük, hogy még a szövege is pont hozzánk szól – azonban, ha rossz a tapintása, érezhetően silány anyagra készült, netalán elcsúsztak a színek vagy a minták a nyomaton – akkor máris elmegy a kedvünk az adott cégtől, mert az igénytelenség látszatát keltik bennünk. Éppen ezért nagyon lényeges, hogy a szórólap minőségi anyagra, hordozóra készüljön, esetleg megspékelve mindezt még egy-két egyedi technológiával – mert akkor biztos, hogy a pozitív első benyomás garantált! 

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider