Vendégkönyv és vélemények a tóról

Az alábbi űrlap kitöltésével hozhat létre bejegyzést a vendégkönyvbe!

CAPTCHA

Beküldő neve: Éva
Beküldés ideje: 2014.08.07

Vélemény:
Az élmény örök, az álom valóra vált! Felejthetetlen három nap, amit nagyon köszönünk a helynek, a tónak, a halaknak és Nektek, Tibor és Gyuri!

Éva

 


 

Beküldő neve: Tamás
Beküldés ideje: 2013.07.01

Vélemény:
Fantasztikus hely! Ajánlom, kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, időseknek, kezdő és profi horgászoknak, de aki nem horgászik az is nagyon jót tud itt pihenni.A háziak igen kedves emberek, alig várom, hogy mikor tudok újra ellátogatni hozzájuk! Köszönöm !

Tamás

 


 

Beküldő neve: Gödöllői focisták
Beküldés ideje: 2012. Szeptember 25.

Vélemény:
2012.szept.21-23-ig voltunk ezen a helyen pecázni. A környezet kiváló, a házigazda udvarias, "belevaló fickó". Minden, amit egy csapat horgász csak szeretne, teljesült. Volt zsákmány rendesen, az elkészítéshez minden adott volt. Külön említést érdemel Zsömi, a labrador. Ja, és van egy-két olyan horgászállás, ami a horgászromantika csúcsa.
Biztos, hogy jövő tavasszal megint jövünk.
Innen is üdvözlet Tibornak!

 


 

Beküldő neve: KLaci
Beküldés ideje: 2012. Július 30.

Vélemény:
A tavon töltött 2 napunk zseniálisra sikerült. 5fős társasággal amatőr pecásként voltunk lent, és a nyugalom illetve a lehetőségek maximálisan kielégítették igényeinket. Akadtak halak, sőt, volt amit mi rontottunk el, amúrral és harcsával nem bírtunk. Az ott fogott pontyokból házigazdáink kiváló vacsorát főztek nekünk, segítőkészségükre és kedvességükre nem lehet panaszunk. Ár/érték teljesen rendben van, amit szerettünk volna megkaptuk (halak, nyugalom, előzetes etetés, bevásárlás). Aki egy élményben és kikapcsolódásban meg persze pecázásban gazdag élményt akar, annak a helyet csak ajánlani tudom. Két nap nekünk is kevés volt, még visszamegyünk, ez szinte biztos! Csak legyen még szabad időpont.. :)

Pillanatképek

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider